fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Airco Tilburg | kopen en laten installeren

Gebruik je zonnepanelen om je huis af te koelen met een airco!

Seneca Techniek is een erkend airco installateur in Tilburg. Wil je ook graag je woning duurzaam koelen? Vraag een adviesgesprek aan, dan kunnen we zo snel mogelijk aan de slag!

Airco installateur Tilburg

Besparen op je energierekening én comfortabeler wonen met een airco

In de zomer wekken jouw panelen het meeste energie op. Dit zijn tegelijkertijd de momenten dat je het meeste behoefte hebt aan verkoeling. Met een aircosysteem zet je de gratis energie van jouw zonnepanelen om in verkoeling. Dit maakt de zomer prettiger, duurzamer én goedkoper!

Voordelen van airconditioning

Waarom zo'n airco laten installeren?

Airconditioning heeft meer voordelen dan alleen de perfecte temperatuur in huis hebben. Ook verbetert het de doorstroming van de lucht, waardoor de luchtkwaliteit toeneemt. 

Dit leidt tot veel minder allergenen en stofdeeltjes in de lucht. Hierdoor kun je vrijer ademen en verbetert ook je slaap. Zo’n airco is dus goed voor de gezondheid én het humeur van iedereen in huis!

Airco Breda | Kopen en laten installeren door een erkende installateur

Airco laten plaatsen Tilburg

Ook zo klaar met die hitte in huis?

Dan is een airco misschien wat voor jou!

Ik kom graag bij je langs voor een gratis adviesgesprek. Je weet dan precies wat je kwijt bent én wat een airco installatie jou oplevert!

Een aangenaam klimaat in huis, ongeacht de situatie buiten

In een woning zonder airco ben je continu bezig om het comfortabel voor jezelf te maken. Zo ben je waarschijnlijk vaak bezig met de ramen open en dichtdoen voor wat frisse lucht. Of sluit je de gordijnen als de zon op je woning staat om het binnen enigszins draaglijk te houden.

Een airco laten plaatsen in Tilburg is hiervoor de oplossing. Het systeem neemt de volledige klimaatbeheersing voor jou uit handen. Met één druk op de afstandsbediening stel je de temperatuur in én ben je verzekerd van frisse, gezonde lucht in huis. Of het buiten nou -20 of +40 graden is!

Airco laten plaatsen Tilburg

Airco laten plaatsen in Tilburg? Dat gaat zo

1. Inzicht en advies

Ik kom gezellig bij je op bezoek en we drinken samen een kopje koffie. Samen kijken we naar welke airco er bij jouw wensen past en waar deze geïnstalleerd kan worden. Dit advies is gratis en vrijblijvend!

2. Offerte

We stellen een offerte voor je op. Bij een akkoord is dit het definitieve bedrag en zul je niet voor verrassingen komen te staan.

3. Installatie

Wil je de airco zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben of wacht je liever even? We bespreken samen een goed moment om de installatie te doen.

4. Na service

Zijn er achteraf problemen of moet er iets onderhouden worden? Bij Seneca heb je een lange garantie, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Is er spoed? We zijn zelfs in de avonden en weekenden bereikbaar!

Fijner slapen

Niets is zo vervelend als zwetend gaan slapen en slecht uitgerust wakker worden. Met een airco is dit verleden tijd!

Jouw woning wordt meer waard met een airco in Tilburg

Kopers hebben meer geld over voor een energiezuinige en comfortabele woning. Als jij straks je woning verkoopt, zorgt die airco dus voor een hogere verkoopprijs.

Ervaringen met Seneca Techniek

Vertrouwde, lokale airco specialist Tilburg

Olle van Zweden
Olle van Zweden
20 Maart 2024
Erg tevreden klant. Goede communicatie en zeer nauwkeurig werk geleverd, precies volgens afspraak. Aan te raden!
Stef Smeur
Stef Smeur
11 Maart 2024
Wat mij betreft 6 van de 5 sterren! Supersnel offerte in huis en daarna ook supersnel en vakkundig uitgevoerd.
Theo Hoek
Theo Hoek
21 Februari 2024
Dank sven voor je vakmanschap en servicegerichtheid. Wij zijn blij met onze nieuwe zonnepanelen
Maarten Hamers
Maarten Hamers
19 Februari 2024
Sven heeft bij ons in februari 2024 10 zonnepanelen geplaatst. Na het adviesgesprek besloten om met Sven in zee te gaan. Hij denkt mee en kon door zijn uitgebreide ervaring en het zelf installeren van de panelen net wat beter advies geven dan de andere partijen die ik heb gesproken. De installatie de dag zelf verliep relaxt. Sven installeert vanaf een steiger met ingebouwde lift. Daardoor geen gedoe met ladders of werklui door je huis. Al met al zeer tevreden. Hopelijk wordt het een zonnig voorjaar en een stralende zomer ☀️
Eric van de Wiel
Eric van de Wiel
8 December 2023
Vlotte en nette installatie zan zonnepanelen met microomvormers. Als er nawerk is wordt dat vlot opgelost.
Erik de Seijn
Erik de Seijn
25 Oktober 2023
Sven is een superrelaxte communicatief vaardige vakman, die me uit de brand heeft geholpen toen de concurrentie collectief de neus optrok voor het aansluiten van m'n groepenkast. Nogmaals bedankt!
Familie Schurink
Familie Schurink
23 Oktober 2023
Ervaring met Sven en zijn team, is erg goed geweest. Duidelijke informatie, communicatie en afspraken. Werkzaamheden zijn degelijk uitgevoerd. Een aanrader.
Danny Rooderkerk
Danny Rooderkerk
21 Oktober 2023
Wat een vakman… goede werk ethiek, perfectionistisch maar vooral eerlijk. Zeker tijdens de schouw overtuigd om in zee te gaan met Seneca. Als enigste gaven ze aan de meterkast te vervangen en over te gaan op een 3fase. Nogmaals zeker aan te raden.
Willem Vogelzang
Willem Vogelzang
6 Oktober 2023
Seneca Techniek – Sven van Zanten en zijn team kunnen wij van harte aanbevelen. Naar aanleiding van onze aanvraag is Sven kort daarop op locatie geweest en ons adviezen gegeven voor plaatsing van zonnepanelen. We hebben Sven ervaren als een kundig en betrouwbaar iemand en hebben vervolgens de opdracht gegund. Binnen afzienbare tijd was het mogelijk de panelen te plaatsen alsmede de groepenkast volledig te vervangen. Ondanks een 'last minute' wijziging in ons plan, verliep de installatie soepel, vakkundig, snel en werd er netjes gewerkt !. Ook de plaatsing van een steiger met lift was vlot geregeld. De panelen zijn vakkundig op het dak gelegd en kabels netjes weggewerkt. Kernwoorden voor Seneca: Vakkundig en snelle reactie, betrouwbaar, goede communicatie en bereikbaarheid, (prijstechnisch) nette en scherpe offerte, goede kwaliteit van de geplaatste onderdelen almede gebruikte gereedschappen, professioneel, komt afspraken na, levert net dat beetje extra, prettig in omgang en niet te beroerd om een tandje bij te zetten indien nodig... Al met al een aanbevelenswaardige installateur en bovendien prettig mee te werken. Pluim !!

Veelgestelde vragen over airco's

InstallQ is een onafhankelijke brancheorganisatie die nagaat of een installateur volgens bepaalde eisen en standaarden werkt. Bij elektrotechnische installaties zoals een airco installatie, kan het gevaarlijk zijn als een installateur niet weet wat ‘ie doet. Daarom werkt Seneca Techniek uitsluitend met door InstallQ erkende installateurs.

Een airco koelt of verwarmt de lucht in je huis door warmte uit de binnenlucht te halen en buiten af te voeren, of omgekeerd.

 

Nee, de airco’s die Seneca levert zijn energiezuinig en hebben een zeer efficiënt energielabel. Dit bespaart je op de lange termijn op je energiekosten.

 

Ja, veel airco’s kunnen zowel koelen als verwarmen, waardoor je het hele jaar door een aangename temperatuur hebt.

We raden jaarlijks onderhoud aan om de efficiëntie en levensduur van je airco te waarborgen en te voldoen aan garantievoorwaarden.

Moderne airco’s zijn ontworpen om stil te werken, zodat je nauwelijks merkt dat ze aanstaan. Ze maken bij verwarmen wel iets meer lawaai dan bij koelen.

Ja, met een multi-split systeem kun je meerdere binnenunits op één buitenunit aansluiten, ideaal voor verschillende kamers.

De installatie duurt meestal een halve dag, afhankelijk van de complexiteit en de locatie van de units.

Ja, airco’s filteren de lucht, verwijderen stof, pollen en allergenen, en verbeteren zo de luchtkwaliteit in je huis.

Waar wacht je nog op?

Geniet volgende week nog van een perfecte luchtkwaliteit en ideale temperatuur in huis.

Vraag nu een offerte aan!