fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Contact

Seneca Techniek B.V.
Goeseelsstraat 21
4817 MV Breda
Nederland

E-mailadres
info@senecatechniek.nl

Telefoonnummer
+31 (0)850041038

Of vul het contactformulier via onze website

Wie is Sven?

Sven van Zanten is een ervaren en gepassioneerde ondernemer die eigenaar is van Seneca Techniek, een Installq erkend installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het installeren van zonnepanelen en warmtepompen. Met meer dan tien jaar ervaring in de branche en een uitgebreide kennis van de nieuwste technologieën en trends, is Sven van Zanten de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele installateur.

Vakmanschap

Sven van Zanten is een echte vakman die altijd streeft naar perfectie. Hij gelooft in het belang van het leveren van hoogwaardige diensten en het bieden van uitstekende klantenservice. Hij luistert goed naar de wensen van zijn klanten en biedt oplossingen op maat die perfect aansluiten bij hun behoeften en budget. Als Installq erkend installateur, biedt Sven van Zanten de hoogste kwaliteit diensten en producten aan zijn klanten. Hij werkt alleen met gerenommeerde merken en gebruikt de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat de installaties van zijn klanten altijd betrouwbaar en efficiënt zijn. Of u nu op zoek bent naar een installateur voor uw zonnepanelen of warmtepompen, Sven van Zanten van Seneca Techniek is de beste keuze. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek wat hij voor u kan betekenen.

Hoe wij te werk gaan

1. Inzicht

We komen gezellig bij je op bezoek en drinken samen een kopje koffie of thee. We kijken met je mee naar de huidige situatie en je krijgt van ons gratis advies!

2. Offerte

We stellen een offerte voor je op. Bij een akkoord is dit het definitieve bedrag en zul je niet voor verrassingen komen te staan.

3. Installatie

Wil je het zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben of wacht je liever even? We bespreken samen een goed moment om de installatie te doen.

4. Na service

Zijn er achteraf problemen of moet er iets onderhouden worden? Bij Seneca heb je een lange garantie, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Is er spoed? We zijn zelfs in de avonden en weekenden bereikbaar!