fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Zonnepanelen Breda

Wij helpen jou aan een lagere energierekening en een hogere woningwaarde.

Wij helpen Breda en omgeving aan de beste zonnepanelen! Benieuwd wat een zonnepanelen installatie jou kan opleveren? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel jij kan besparen!

Altijd rendement

Vooraf helderheid over je rendement en de haalbaarheid van zonnepanelen op jouw dak.

De beste service

Is er iets kapot of moet er iets onderhouden worden? Dat lossen we zo snel mogelijk op!

Expertise in huis

Wij werken naar de hoogste standaarden en zijn altijd bereikbaar voor advies op maat.

Seneca Techniek is jouw partner voor zonnepanelen in Breda

Bespaar op je energierekening en krik je woningwaarde omhoog door zonnepanelen te laten plaatsen! Seneca Techniek is al jarenlang de beste keuze voor zonnepanelen in Breda. Wij bieden de beste kwaliteit en service, de langste garanties en een prettige, persoonlijke samenwerking.

Zonnepanelen Breda door Seneca Techniek

Dit zeggen onze klanten

Olle van Zweden
Olle van Zweden
20 Maart 2024
Erg tevreden klant. Goede communicatie en zeer nauwkeurig werk geleverd, precies volgens afspraak. Aan te raden!
Stef Smeur
Stef Smeur
11 Maart 2024
Wat mij betreft 6 van de 5 sterren! Supersnel offerte in huis en daarna ook supersnel en vakkundig uitgevoerd.
Theo Hoek
Theo Hoek
21 Februari 2024
Dank sven voor je vakmanschap en servicegerichtheid. Wij zijn blij met onze nieuwe zonnepanelen
Maarten Hamers
Maarten Hamers
19 Februari 2024
Sven heeft bij ons in februari 2024 10 zonnepanelen geplaatst. Na het adviesgesprek besloten om met Sven in zee te gaan. Hij denkt mee en kon door zijn uitgebreide ervaring en het zelf installeren van de panelen net wat beter advies geven dan de andere partijen die ik heb gesproken. De installatie de dag zelf verliep relaxt. Sven installeert vanaf een steiger met ingebouwde lift. Daardoor geen gedoe met ladders of werklui door je huis. Al met al zeer tevreden. Hopelijk wordt het een zonnig voorjaar en een stralende zomer ☀️
Eric van de Wiel
Eric van de Wiel
8 December 2023
Vlotte en nette installatie zan zonnepanelen met microomvormers. Als er nawerk is wordt dat vlot opgelost.
Erik de Seijn
Erik de Seijn
25 Oktober 2023
Sven is een superrelaxte communicatief vaardige vakman, die me uit de brand heeft geholpen toen de concurrentie collectief de neus optrok voor het aansluiten van m'n groepenkast. Nogmaals bedankt!
Familie Schurink
Familie Schurink
23 Oktober 2023
Ervaring met Sven en zijn team, is erg goed geweest. Duidelijke informatie, communicatie en afspraken. Werkzaamheden zijn degelijk uitgevoerd. Een aanrader.
Danny Rooderkerk
Danny Rooderkerk
21 Oktober 2023
Wat een vakman… goede werk ethiek, perfectionistisch maar vooral eerlijk. Zeker tijdens de schouw overtuigd om in zee te gaan met Seneca. Als enigste gaven ze aan de meterkast te vervangen en over te gaan op een 3fase. Nogmaals zeker aan te raden.
Willem Vogelzang
Willem Vogelzang
6 Oktober 2023
Seneca Techniek – Sven van Zanten en zijn team kunnen wij van harte aanbevelen. Naar aanleiding van onze aanvraag is Sven kort daarop op locatie geweest en ons adviezen gegeven voor plaatsing van zonnepanelen. We hebben Sven ervaren als een kundig en betrouwbaar iemand en hebben vervolgens de opdracht gegund. Binnen afzienbare tijd was het mogelijk de panelen te plaatsen alsmede de groepenkast volledig te vervangen. Ondanks een 'last minute' wijziging in ons plan, verliep de installatie soepel, vakkundig, snel en werd er netjes gewerkt !. Ook de plaatsing van een steiger met lift was vlot geregeld. De panelen zijn vakkundig op het dak gelegd en kabels netjes weggewerkt. Kernwoorden voor Seneca: Vakkundig en snelle reactie, betrouwbaar, goede communicatie en bereikbaarheid, (prijstechnisch) nette en scherpe offerte, goede kwaliteit van de geplaatste onderdelen almede gebruikte gereedschappen, professioneel, komt afspraken na, levert net dat beetje extra, prettig in omgang en niet te beroerd om een tandje bij te zetten indien nodig... Al met al een aanbevelenswaardige installateur en bovendien prettig mee te werken. Pluim !!

Sneller terugverdienen dankzij de salderingsregeling

De salderingsregeling is verlengd. Wek jij meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugverkopen aan het stroomnet en verdien je geld met je zonnepanelen!

Woningen met zonnepanelen zijn meer waard

Mensen hebben meer geld over voor een energiezuinige woning. Als jij straks je woning verkoopt, zorgen die zonnepanelen dus voor een hogere verkoopprijs.

Hoe wij te werk gaan

1. Inzicht

We komen gezellig bij je op bezoek en drinken samen een kopje koffie of thee. We kijken met je mee naar de huidige situatie en je krijgt van ons gratis advies!

2. Offerte

We stellen een offerte voor je op. Bij een akkoord is dit het definitieve bedrag en zul je niet voor verrassingen komen te staan.

3. Installatie

Wil je het zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben of wacht je liever even? We bespreken samen een goed moment om de installatie te doen.

4. Na service

Zijn er achteraf problemen of moet er iets onderhouden worden? Bij Seneca heb je een lange garantie, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Is er spoed? We zijn zelfs in de avonden en weekenden bereikbaar!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zo halen wij het maximale uit jouw dak

Ieder dak is anders. Maar zoals je ziet zijn er vrijwel altijd mogelijkheden tot een rendabele installatie van zonnepanelen.

Wij geven de uitleg en zekerheid waar je naar op zoek bent, zodat ook jij kunt profiteren van de gratis energie van de zon. Bijvoorbeeld door langs te komen voor een schouw, en door precies te berekenen wat de installatie jou oplevert.

Vertrouwen in onze installaties dankzij deze keurmerken

Wij weten wat we doen en zorgen keer op keer voor vakwerk.  Daarom zij wij erkend door InstallQ en lid van Techniek Nederland.

100% tevredenheid bij onze klanten

Door onze jarenlange ervaring hebben we al honderden mensen in Breda en omstreken geholpen aan een perfecte installatie van hun zonnepanelen.

Gratis adviesgesprek

Waar wacht u nog op? Kies voor de zekerheid van een vakkundige installatie en begin met besparen op uw energierekening! Neem vandaag nog contact met ons op om uw zonnepaneleninstallatie te plannen en geniet van de voordelen van zonne-energie.