fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Overige installaties

Seneca Techniek is er voor al uw elektrotechnische projecten.

Bij Seneca Techniek kunt u terecht voor allerlei elektrotechnische werkzaamheden. Of het nu gaat om de installatie, onderhoud of vervanging van elektrotechnische apparatuur, wij staan voor u klaar.

Wij zijn bevoegd om alle elektrotechnische werkzaamheden uit te voeren, van het vervangen van een groepenkast tot het uitvoeren van andere installatie-werkzaamheden. Bij al onze werkzaamheden houden we ons aan de geldende NEN3140 en NEN1010 normen, zodat u verzekerd bent van een veilige en betrouwbare installatie. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en expertise op het gebied van elektrotechnische installaties. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van deskundig advies en de beste oplossing voor uw specifieke situatie.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie├źn, zodat uw installatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en u erop kunt vertrouwen dat uw apparatuur veilig en betrouwbaar werkt. Bovendien bieden wij onze diensten aan tegen een scherp tarief, zodat u niet te veel betaalt voor de beste kwaliteit. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en daarom zorgen we ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Gratis adviesgesprek

Wacht niet langer en schakel Seneca Techniek in voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis adviesgesprek te plannen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.