fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Zonnepanelen Etten-Leur

Wij helpen jou aan een lagere energierekening en een hogere woningwaarde.

Wil je je woning verduurzamen met zonnepanelen Etten-Leur? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel jij kan besparen!

Altijd rendement

Vooraf helderheid over je rendement en de haalbaarheid van zonnepanelen op jouw dak.

De beste service

Is er iets kapot of moet er iets onderhouden worden? Dat lossen we zo snel mogelijk op!

Expertise in huis

Wij werken naar de hoogste standaarden en zijn altijd bereikbaar voor advies op maat.

Wij helpen jou aan zonnepanelen in Etten-Leur

Een hogere woningwaarde en een lagere energierekening – wie wil dat nou niet? In Etten-Leur en omgeving kun je terecht bij Seneca Techniek voor je zonnepanelen installatie. Wij helpen je van A tot Z. Dat wil zeggen, van Advies tot Zonnepanelen op je dak in Etten-Leur.

Zonnepanelen laten installeren is de beste manier om je woning te verduurzamen en bovenal om veel geld te besparen. Wel is het belangrijk om een lokale, betrouwbare installateur te kiezen die weet wat ‘ie doet.

Seneca Techniek onder leiding van Sven van Zanten is zo’n installateur; wij zijn erkend door InstallQ en aangesloten bij Techniek Nederland en het SGZE (Stichting Garantiefonds Zonne-energie). Dit betekent dat je verzekerd bent van een foutloze installatie, lange garanties en een klantvriendelijke service!

Zonnepanelen installatie in Etten-Leur door Seneca Techniek

Dit zeggen onze klanten

Olle van Zweden
Olle van Zweden
20 Maart 2024
Erg tevreden klant. Goede communicatie en zeer nauwkeurig werk geleverd, precies volgens afspraak. Aan te raden!
Stef Smeur
Stef Smeur
11 Maart 2024
Wat mij betreft 6 van de 5 sterren! Supersnel offerte in huis en daarna ook supersnel en vakkundig uitgevoerd.
Theo Hoek
Theo Hoek
21 Februari 2024
Dank sven voor je vakmanschap en servicegerichtheid. Wij zijn blij met onze nieuwe zonnepanelen
Maarten Hamers
Maarten Hamers
19 Februari 2024
Sven heeft bij ons in februari 2024 10 zonnepanelen geplaatst. Na het adviesgesprek besloten om met Sven in zee te gaan. Hij denkt mee en kon door zijn uitgebreide ervaring en het zelf installeren van de panelen net wat beter advies geven dan de andere partijen die ik heb gesproken. De installatie de dag zelf verliep relaxt. Sven installeert vanaf een steiger met ingebouwde lift. Daardoor geen gedoe met ladders of werklui door je huis. Al met al zeer tevreden. Hopelijk wordt het een zonnig voorjaar en een stralende zomer ☀️
Eric van de Wiel
Eric van de Wiel
8 December 2023
Vlotte en nette installatie zan zonnepanelen met microomvormers. Als er nawerk is wordt dat vlot opgelost.
Erik de Seijn
Erik de Seijn
25 Oktober 2023
Sven is een superrelaxte communicatief vaardige vakman, die me uit de brand heeft geholpen toen de concurrentie collectief de neus optrok voor het aansluiten van m'n groepenkast. Nogmaals bedankt!
Familie Schurink
Familie Schurink
23 Oktober 2023
Ervaring met Sven en zijn team, is erg goed geweest. Duidelijke informatie, communicatie en afspraken. Werkzaamheden zijn degelijk uitgevoerd. Een aanrader.
Danny Rooderkerk
Danny Rooderkerk
21 Oktober 2023
Wat een vakman… goede werk ethiek, perfectionistisch maar vooral eerlijk. Zeker tijdens de schouw overtuigd om in zee te gaan met Seneca. Als enigste gaven ze aan de meterkast te vervangen en over te gaan op een 3fase. Nogmaals zeker aan te raden.
Willem Vogelzang
Willem Vogelzang
6 Oktober 2023
Seneca Techniek – Sven van Zanten en zijn team kunnen wij van harte aanbevelen. Naar aanleiding van onze aanvraag is Sven kort daarop op locatie geweest en ons adviezen gegeven voor plaatsing van zonnepanelen. We hebben Sven ervaren als een kundig en betrouwbaar iemand en hebben vervolgens de opdracht gegund. Binnen afzienbare tijd was het mogelijk de panelen te plaatsen alsmede de groepenkast volledig te vervangen. Ondanks een 'last minute' wijziging in ons plan, verliep de installatie soepel, vakkundig, snel en werd er netjes gewerkt !. Ook de plaatsing van een steiger met lift was vlot geregeld. De panelen zijn vakkundig op het dak gelegd en kabels netjes weggewerkt. Kernwoorden voor Seneca: Vakkundig en snelle reactie, betrouwbaar, goede communicatie en bereikbaarheid, (prijstechnisch) nette en scherpe offerte, goede kwaliteit van de geplaatste onderdelen almede gebruikte gereedschappen, professioneel, komt afspraken na, levert net dat beetje extra, prettig in omgang en niet te beroerd om een tandje bij te zetten indien nodig... Al met al een aanbevelenswaardige installateur en bovendien prettig mee te werken. Pluim !!

Waarom zonnepanelen in Etten-Leur?

Zonnepanelen zijn de beste manier om je woning te verduurzamen. Maar het allerbelangrijkste voor de meeste mensen is dat zonne-energie gratis is. Je bespaart hierdoor vaak meer dan €1000,- op je energierekening als je zonnepanelen plaatst op je woning in Etten-Leur!

Nog niet overtuigd? Hier zijn nog een paar redenen om zonnepanelen te laten installeren:

 1. Je woningwaarde stijgt enorm.

  Als je in de toekomst jouw woning gaat verkopen, zal de WOZ-waarde van je woning veel hoger liggen als je zonnepanelen op het dak hebt liggen. Waarom? Omdat de kopers van je woning een veel lagere energierekening zullen hebben. Een koper heeft hier normaal gesproken veel extra centjes voor over, omdat ze dit op termijn 100% zeker terug gaan verdienen.

 2. Je energierekening daalt met honderden euro’s.

  Tegenwoordig betaal je je helemaal scheel aan energiekosten. Zeker als je een flinke energiegebruiker bent of een groot gezin hebt die veel elektronica gebruikt. Het aanzetten van je wasmachine, de PlayStation van je zoon of misschien wel het opladen van je auto; het wordt allemaal zo veel goedkoper als je gebruik maakt van de gratis energiebron: de zon!

  Met de stijgende energieprijzen is het daarom steeds slimmer om je woning te verduurzamen. Seneca Techniek kan jou adviseren over hoe je dit het beste kunt doen. Meestal begint dit bij het installeren van zonnepanelen. Maar in de toekomst is er nog veel meer mogelijk. Denk aan warmtepompen of de opkomende thuisbatterij, waarmee je goedkope energie kunt opslaan om het later weer te verkopen wanneer de prijzen weer hoger liggen. 

 3. Zonnepanelen zijn de beste manier om de wereld te helpen.

  Hoewel voor de meeste mensen het belangrijkste motief om zonnepanelen te laten plaatsen toch wel het verlagen van de energierekening is, moet dat natuurlijk niet als enige reden gezien worden. In de eerste plaats voorkomt een zonnepanelen installatie jaarlijks tientallen kilo’s aan CO2-uitstoot. We willen allemaal dat onze kinderen straks in een gezonde, veilige en groene wereld kunnen leven, en het verduurzamen van je eigen woning in Etten-Leur is daarvoor een belangrijkste eerste stap!

 4. Je hebt de investering van zonnepanelen altijd binnen vijf jaar terugverdiend.

  Bang voor de investering die bij een zonnepaneleninstallatie in Etten-Leur komt kijken? Dat is begrijpelijk, maar het is belangrijk om te denken in de lange termijn. 

  Zonnepanelen zijn namelijk altijd rendabel na een aantal jaar. Soms is dit zo kort als 2,5 jaar, maar in andere gevallen duurt het zo’n 5 jaar voordat je je zonnepanelen in Etten-Leur hebt terugverdiend.

  Wat je wel zeker weet is dat het rendement vroeg of laat altijd komt. Zeker als je ooit je woning nog gaat verkopen, want die is veel meer waard als er een goede zonnepanelen installatie op zit!

Hoe je nog meer kunt profiteren van je zonnepanelen in Etten-Leur

Sneller terugverdienen dankzij de salderingsregeling

De salderingsregeling is verlengd. Wek jij meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je dit terugverkopen aan het stroomnet en verdien je geld met je zonnepanelen!

Woningen in Etten-Leur met zonnepanelen zijn meer waard

De data liegt er niet om: Mensen hebben meer geld over voor een energiezuinige woning. Als jij straks je woning verkoopt, zorgen die zonnepanelen dus voor een hogere verkoopprijs.

Hoe wij te werk gaan voor jouw zonnepanelen in Etten-Leur

1. Inzicht

We komen gezellig bij je op bezoek en drinken samen een kopje koffie of thee. We kijken met je mee naar de huidige situatie en je krijgt van ons gratis advies!

2. Offerte

We stellen een offerte voor je op. Bij een akkoord is dit het definitieve bedrag en zul je niet voor verrassingen komen te staan.

3. Installatie

Wil je het zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben of wacht je liever even? We bespreken samen een goed moment om de installatie te doen.

4. Na service

Zijn er achteraf problemen of moet er iets onderhouden worden? Bij Seneca heb je een lange garantie, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Is er spoed? We zijn zelfs in de avonden en weekenden bereikbaar!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Zo halen wij het maximale uit jouw dak

Ieder dak is anders. Maar zoals je ziet zijn er vrijwel altijd mogelijkheden tot een rendabele installatie van zonnepanelen in Etten-Leur.

Wij geven de uitleg en zekerheid waar je naar op zoek bent, zodat ook jij kunt profiteren van de gratis energie van de zon. Wij zijn gevestigd in Breda en kunnen dus makkelijk langskomen bij jouw woning in Etten-Leur om een zonnepanelen schouw uit te voeren. 

In een gratis adviesgesprek help ik je met ontdekken wat een zonnepanelen installatie kan opleveren voor jou!

Vertrouwen in onze installaties dankzij deze keurmerken

Wij weten wat we doen en zorgen keer op keer voor vakwerk.  Daarom zij wij erkend door InstallQ en lid van Techniek Nederland.

100% tevredenheid bij onze klanten

Door onze jarenlange ervaring hebben we al tientallen mensen in Etten-Leur en omstreken geholpen aan een perfecte installatie van hun zonnepanelen.

Gratis adviesgesprek

Waar wacht je nog op? Een zonnepanelen adviesgesprek is gratis in Etten-Leur. Ik leg je duidelijk uit wat je kunt verwachten van je rendement en of een installatie van zonnepanelen in Etten-Leur haalbaar is voor jouw woning. Wil je graag meer weten? Dan kom ik graag snel bij je op de koffie!