fbpx

Gevestigd in Breda

Elke werkdag geopend 09:00 - 17:00

Laadpaal installatie Breda

Slim en voordelig opladen met je eigen laadpaal

Altijd een laadpaal voor de deur om je auto op te laden. Wel zo praktisch, en vaak zelfs voordelig. Benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een laadpaal installatie? Wij helpen je op weg.

Laadpaal inclusief installatie

Wij helpen jou van A tot Z om elektrisch te kunnen rijden.

De beste service

Is er iets kapot of moet er iets onderhouden worden? Dat lossen we zo snel mogelijk op!

Expertise in huis

Wij werken naar de hoogste standaarden en zijn altijd bereikbaar voor advies op maat.

Wij bieden laadpalen inclusief installatie in Noord-Brabant

Bij Seneca Techniek kun je terecht voor een laadpaal op je oprit of bij je kantoor. Uiteraard ontzorgen we jou volledig en bieden we de laadpaal inclusief installatie.

Een eigen laadpaal installeren heeft talloze voordelen:

Een optimale laadpaal installatie voor jou

Ben je ook zo klaar met openbare laadstations? Ze zijn vaak langzaam, duur en soms überhaupt niet beschikbaar. Dit kan als eigenaar van een EV erg frustrerend zijn.

Met je eigen laadpaal voor de deur is dit verleden tijd. Jij bepaalt wanneer je oplaadt. Ook is de laadpaal geoptimaliseerd voor jouw verbruik en kun je ervoor kiezen om op te laden wanneer de stroom het voordeligst is.

Waarom een laadpaal laten installeren?

Een laadpaal biedt niet alleen gemak, maar op de lange termijn vaak ook financiële voordelen. Zeker in combinatie met zonnepanelen en een dynamisch energiecontract.

Benieuwd hoe dit precies werkt? Dat leggen we je graag uit!

Vertrouwen in onze installaties dankzij deze keurmerken

Wij weten wat we doen en zorgen keer op keer voor vakwerk.  Daarom zij wij erkend door InstallQ en lid van Techniek Nederland.

100% tevredenheid bij onze klanten

Door onze jarenlange ervaring hebben we al honderden mensen in Breda en omstreken geholpen aan een perfecte laadpalen installatie.

Dit zeggen onze klanten

Olle van Zweden
Olle van Zweden
20 Maart 2024
Erg tevreden klant. Goede communicatie en zeer nauwkeurig werk geleverd, precies volgens afspraak. Aan te raden!
Stef Smeur
Stef Smeur
11 Maart 2024
Wat mij betreft 6 van de 5 sterren! Supersnel offerte in huis en daarna ook supersnel en vakkundig uitgevoerd.
Theo Hoek
Theo Hoek
21 Februari 2024
Dank sven voor je vakmanschap en servicegerichtheid. Wij zijn blij met onze nieuwe zonnepanelen
Maarten Hamers
Maarten Hamers
19 Februari 2024
Sven heeft bij ons in februari 2024 10 zonnepanelen geplaatst. Na het adviesgesprek besloten om met Sven in zee te gaan. Hij denkt mee en kon door zijn uitgebreide ervaring en het zelf installeren van de panelen net wat beter advies geven dan de andere partijen die ik heb gesproken. De installatie de dag zelf verliep relaxt. Sven installeert vanaf een steiger met ingebouwde lift. Daardoor geen gedoe met ladders of werklui door je huis. Al met al zeer tevreden. Hopelijk wordt het een zonnig voorjaar en een stralende zomer ☀️
Eric van de Wiel
Eric van de Wiel
8 December 2023
Vlotte en nette installatie zan zonnepanelen met microomvormers. Als er nawerk is wordt dat vlot opgelost.
Erik de Seijn
Erik de Seijn
25 Oktober 2023
Sven is een superrelaxte communicatief vaardige vakman, die me uit de brand heeft geholpen toen de concurrentie collectief de neus optrok voor het aansluiten van m'n groepenkast. Nogmaals bedankt!
Familie Schurink
Familie Schurink
23 Oktober 2023
Ervaring met Sven en zijn team, is erg goed geweest. Duidelijke informatie, communicatie en afspraken. Werkzaamheden zijn degelijk uitgevoerd. Een aanrader.
Danny Rooderkerk
Danny Rooderkerk
21 Oktober 2023
Wat een vakman… goede werk ethiek, perfectionistisch maar vooral eerlijk. Zeker tijdens de schouw overtuigd om in zee te gaan met Seneca. Als enigste gaven ze aan de meterkast te vervangen en over te gaan op een 3fase. Nogmaals zeker aan te raden.
Willem Vogelzang
Willem Vogelzang
6 Oktober 2023
Seneca Techniek – Sven van Zanten en zijn team kunnen wij van harte aanbevelen. Naar aanleiding van onze aanvraag is Sven kort daarop op locatie geweest en ons adviezen gegeven voor plaatsing van zonnepanelen. We hebben Sven ervaren als een kundig en betrouwbaar iemand en hebben vervolgens de opdracht gegund. Binnen afzienbare tijd was het mogelijk de panelen te plaatsen alsmede de groepenkast volledig te vervangen. Ondanks een 'last minute' wijziging in ons plan, verliep de installatie soepel, vakkundig, snel en werd er netjes gewerkt !. Ook de plaatsing van een steiger met lift was vlot geregeld. De panelen zijn vakkundig op het dak gelegd en kabels netjes weggewerkt. Kernwoorden voor Seneca: Vakkundig en snelle reactie, betrouwbaar, goede communicatie en bereikbaarheid, (prijstechnisch) nette en scherpe offerte, goede kwaliteit van de geplaatste onderdelen almede gebruikte gereedschappen, professioneel, komt afspraken na, levert net dat beetje extra, prettig in omgang en niet te beroerd om een tandje bij te zetten indien nodig... Al met al een aanbevelenswaardige installateur en bovendien prettig mee te werken. Pluim !!

Het proces van een laadpaal installatie

1. Inzicht

We komen gezellig bij je op bezoek en drinken samen een kopje koffie of thee. We kijken samen naar wat voor auto je hebt en welke laadpaal installatie daarbij past.

2. Offerte

We stellen een offerte voor je op. Bij een akkoord is dit het definitieve bedrag en zul je niet voor verrassingen komen te staan.

3. De laadpaal installatie

Wil je het zo snel mogelijk geïnstalleerd hebben of wacht je liever even? We bespreken samen een goed moment om de installatie te doen.

4. Na service

Zijn er achteraf problemen of moet er iets onderhouden worden? Bij Seneca heb je een lange garantie, dus je hoeft je hier geen zorgen over te maken. Is er spoed? We zijn zelfs in de avonden en weekenden bereikbaar!

Alles over elektrisch rijden

Benieuwd geworden?

In een gratis adviesgesprek geven we jou helderheid over het financiële plaatje van een laadpaal installatie bij jou voor de deur!